Hoe wij werken

Wij houden van een ondernemende aanpak, van idee tot start en uitvoering. Het inzetten van ervaren specialisten en een groot netwerk is altijd onderdeel hiervan. Zo zijn wij in staat sneller te schakelen, bestaande projecten en netwerken te verbinden en slagkracht te vergroten.

Ontwikkelen én uitvoeren

Beleid maken én plannen schrijven, maar vervolgens ook realiseren.

Groot actief netwerk

Betrokken bij noordelijke en landelijke netwerken van ondernemers, overheid en onderwijs.

Ervaren specialisten

Business developers, financieringsexperts, programmamanagers én ondernemers.

Ontwikkelen én uitvoeren

Wij geloven sterk in een werkwijze, waar plannen schrijven en uitvoeren door een zelfde partij wordt uitgevoerd. Vanuit de verschillende projecten die wij doen en hebben gedaan, zien wij dat dit werkt. Praktijkervaring meebrengen aan de voorkant van het project, in de planfase, vergroot de slagingskans van een project.

Groot actief netwerk

De verschillende projecten brengen ons een groot en divers netwerk. Op bestuurlijk en ambtelijk niveau weten wij goed onze weg te vinden, maar wij spreken ook de taal van de ondernemer. Daarnaast is er een nauwe verbinding met de noordelijke kennisinstellingen. Bij de start van een nieuwe opdracht, kan direct geprofiteerd worden van het bestaande netwerk.

Ervaren specialisten

In de verschillende fases van een bedrijf, van innovatie tot start en groei, hebben wij ervaring opgedaan. Vanuit eigen bedrijven, maar ook binnen projecten. Elk teamlid heeft een aantal specialisaties, die indien gewenst, bij een project of een specifieke vraag kunnen worden ingezet.

Testimonials

“Eelco is an intelligent, solution driven person with a creative mind. He managed to boost the quality of the entrepreneurship programme at Stenden by developing programmes that stimulate entrepreneurship among students.”

Ralph Ferwerda

Ralph Ferwerda

Stenden Hogeschool

“Ondernemend, gepassioneerd en zeer bedreven; zo heb ik Eelco mogen leren kennen. Indien u of uw bedrijf ook een coach/docent/inspirator of adviseur nodig heeft op gebied van ondernemerschap of (investerings-)kapitaal met een kritische blik, scherpe analyses en veel kennis, dan kan ik Eelco zeker aanbevelen!”

Gerard van der Heide

Gerard van der Heide

Uitgenodigd.nl

“Ik heb Eelco afgelopen jaar vanuit onze samenwerking in i3event leren kennen als een zeer betrokken en gemotiveerd persoon. Hij geeft vanuit een rustige houding, met kennis van ondernemerschap en inzicht in processen – ook tav persoonlijke ontwikkeling – op positieve wijze feedback en invulling aan de ontwikkeling van jong ondernemerschap”

Ferdi Hendriks

Ferdi Hendriks

Gemeente Groningen

“Maarten gedijt goed in een dynamische omgeving waar zaken opgebouwd moeten worden zonder dat de randvoorwaarden ver van tevoren vast staan. Hij gaat hier graag zijn eigen resultaatgerichte weg wat leidt tot creatieve uitkomsten!”

Wytze Rijke

Wytze Rijke

Directeur Technologie Centrum Noord Nederland

“Maarten heb ik leren kennen als een gedreven professional die doelgericht werkt. Hij wil het beste resultaat voor mensen die een beroep op hem doen en heeft een goed netwerk met name om starters te begeleiden”

Siem Jansen

Siem Jansen

Directeur NV NOM

“Maarten vond dat we ons plan nog beter moesten onderbouwen en gaf tijdens onze ontmoetingen adviezen. Hij heeft af en toe het bloed onder onze nagels vandaan gehaald. Maar het heeft uiteindelijk tot een goed plan geleid”

Henk van Dijk

Henk van Dijk

DGA Ilexys BV

© Copyright 2019 Buro B&G. Alle rechten voorbehouden. Powered by Dyseno.