Innovatie

Het woord innovatie wordt veelvuldig gebruikt en niet altijd in de juiste vorm. Het is meer dan alleen ‘iets nieuws’, het moet ook daadwerkelijk gaan om waarde toevoegen. Echte waarde ontstaat pas als een innovatie naar de markt wordt gebracht, een toepassing krijgt.

Vanuit meerdere projecten en programma’s hebben wij hier een belangrijke rol in gespeeld. Een regionaal speerpunt moet handen en voeten krijgen. Innovaties vragen om business development, maar soms ook om het verbinden van de innovator met kennisinstellingen en overheden. Het bouwen van clusters om innovaties en speerpunten aan te jagen.

Wil jij aan de slag met innovatie binnen jouw bedrijf of organisatie? Voor MKB en organisaties hebben we innovatieprogramma’s ontwikkeld. Innoveren is maatwerk, daar helpen we graag bij, klik hier voor ons aanbod of neem direct contact op met onze Johannes Postema voor een kop koffie.  

  • Accelerator De Noorderlingen
  • SUSPACC Business Development
  • Incubator: Ondernemersfabriek Drenthe

Testimonials

“Eelco is an intelligent, solution driven person with a creative mind. He managed to boost the quality of the entrepreneurship programme at Stenden by developing programmes that stimulate entrepreneurship among students.”

Ralph Ferwerda

Ralph Ferwerda

Stenden Hogeschool

“Ondernemend, gepassioneerd en zeer bedreven; zo heb ik Eelco mogen leren kennen. Indien u of uw bedrijf ook een coach/docent/inspirator of adviseur nodig heeft op gebied van ondernemerschap of (investerings-)kapitaal met een kritische blik, scherpe analyses en veel kennis, dan kan ik Eelco zeker aanbevelen!”

Gerard van der Heide

Gerard van der Heide

Uitgenodigd.nl

“Ik heb Eelco afgelopen jaar vanuit onze samenwerking in i3event leren kennen als een zeer betrokken en gemotiveerd persoon. Hij geeft vanuit een rustige houding, met kennis van ondernemerschap en inzicht in processen – ook tav persoonlijke ontwikkeling – op positieve wijze feedback en invulling aan de ontwikkeling van jong ondernemerschap”

Ferdi Hendriks

Ferdi Hendriks

Gemeente Groningen

“Maarten gedijt goed in een dynamische omgeving waar zaken opgebouwd moeten worden zonder dat de randvoorwaarden ver van tevoren vast staan. Hij gaat hier graag zijn eigen resultaatgerichte weg wat leidt tot creatieve uitkomsten!”

Wytze Rijke

Wytze Rijke

Directeur Technologie Centrum Noord Nederland

“Maarten heb ik leren kennen als een gedreven professional die doelgericht werkt. Hij wil het beste resultaat voor mensen die een beroep op hem doen en heeft een goed netwerk met name om starters te begeleiden”

Siem Jansen

Siem Jansen

Directeur NV NOM

“Maarten vond dat we ons plan nog beter moesten onderbouwen en gaf tijdens onze ontmoetingen adviezen. Hij heeft af en toe het bloed onder onze nagels vandaan gehaald. Maar het heeft uiteindelijk tot een goed plan geleid”

Henk van Dijk

Henk van Dijk

DGA Ilexys BV

© Copyright 2019 Buro B&G. Alle rechten voorbehouden. Powered by Dyseno.