Start

Startups krijgen de laatste jaren veel aandacht. Terecht, gezien de impact van hun innovaties en de werkgelegenheid die gecreëerd wordt. De slagingskans (en dus de impact in de regio) vergroten, kan doormiddel van accelerators en incubators in combinatie met ecosysteemontwikkeling.

Onze ervaring loopt uiteen van accelerators in het onderwijs (De Noorderlingen) tot incubators in de regio (zoals de Ondernemersfabriek Drenthe).

De fase van pionieren, het neerzetten van de structuren en het actief verbinden van een groot en actief netwerk past ons goed. Wij hebben de ervaring om programma’s en concepten te ontwikkelen én om deze doelgericht uit te voeren.

  • Incubator: Ondernemersfabriek Drenthe
  • SUSPACC Business Development
  • De Noorderlingen

Testimonials

“Eelco is an intelligent, solution driven person with a creative mind. He managed to boost the quality of the entrepreneurship programme at Stenden by developing programmes that stimulate entrepreneurship among students.”

Ralph Ferwerda

Ralph Ferwerda

Stenden Hogeschool

“Ondernemend, gepassioneerd en zeer bedreven; zo heb ik Eelco mogen leren kennen. Indien u of uw bedrijf ook een coach/docent/inspirator of adviseur nodig heeft op gebied van ondernemerschap of (investerings-)kapitaal met een kritische blik, scherpe analyses en veel kennis, dan kan ik Eelco zeker aanbevelen!”

Gerard van der Heide

Gerard van der Heide

Uitgenodigd.nl

“Ik heb Eelco afgelopen jaar vanuit onze samenwerking in i3event leren kennen als een zeer betrokken en gemotiveerd persoon. Hij geeft vanuit een rustige houding, met kennis van ondernemerschap en inzicht in processen – ook tav persoonlijke ontwikkeling – op positieve wijze feedback en invulling aan de ontwikkeling van jong ondernemerschap”

Ferdi Hendriks

Ferdi Hendriks

Gemeente Groningen

“Maarten gedijt goed in een dynamische omgeving waar zaken opgebouwd moeten worden zonder dat de randvoorwaarden ver van tevoren vast staan. Hij gaat hier graag zijn eigen resultaatgerichte weg wat leidt tot creatieve uitkomsten!”

Wytze Rijke

Wytze Rijke

Directeur Technologie Centrum Noord Nederland

“Maarten heb ik leren kennen als een gedreven professional die doelgericht werkt. Hij wil het beste resultaat voor mensen die een beroep op hem doen en heeft een goed netwerk met name om starters te begeleiden”

Siem Jansen

Siem Jansen

Directeur NV NOM

“Maarten vond dat we ons plan nog beter moesten onderbouwen en gaf tijdens onze ontmoetingen adviezen. Hij heeft af en toe het bloed onder onze nagels vandaan gehaald. Maar het heeft uiteindelijk tot een goed plan geleid”

Henk van Dijk

Henk van Dijk

DGA Ilexys BV